جدیدترین اخبار :
  • 10 واحد جدید فرآوری برنج در چابهار راه‌اندازی می‌شود
  • تأکید بر ورود تفاهم‌نامه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و منطقه آزاد چابهار به مرحله اجرا از کشاورزی فراسرزمینی و امنیت غذایی تا توسعه اقتصاد دریامحور، مهار ریزگردها و احیای دانشگاه بین‌المللی چابهار
  • دانشگاه تهران پیشران توسعه علمی سواحل مکران و امنیت غذایی
  • جذب ۲۱ همت سرمایه‌گذاری در ریمدان؛ تغییر مسیر یک مرز برای پیوند با بازار پاکستان + فیلم
  • حضور نمایندگان دبیرخانه شورایعالی و سازمان‌های مناطق آزاد در بیست‌وششمین نمایشگاه تجارت و سرمایه‌گذاری شیامن چین

امسال ۱۷.۵ میلیارد تومان پروژه در روستای تیس چابهار اجرایی می‌شود

اقتصادی | تاریخ خبر : 99/02/20 | تعداد بازید :3316
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری-صنعتی چابهار گفت: امسال ۱۷.۵ میلیارد تومان در ۱۴ سرفصل اعتباری جهت اجرای پروژه‌های عمرانی و ساماندهی اصولی در روستای تیس این شهرستان هزینه می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار عبدالرحیم کردی روز شنبه در نشست مشترک با دادستان و فرمانده انتظامی، امام جمعه، دهیار و اعضای شورای اسلامی روستای تیس و نمایندگان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چابهار اظهار داشت: سرعت بخشیدن به فعالیت‌های ساماندهی روستای تیس و ضرورت همراهی و مشارکت حداکثری مردم و معتمدان از نیازهای ضروری است تا بتوان اقدامات لازم را به موقع انجام و پروژه‌ها را سریعتر تکمیل کرد.

وی بر مشارکت مردم و معتمدان برای سرعت بخشیدن توسعه و ساماندهی روستای تیس تاکید کرد و افزود: با افراد سودجویی که با فضاسازی مانع ارائه خدمات به مردم می‌شوند، برخورد لازم خواهد شد.

رییس هیات مدیره منطقه آزاد تجاری- صنعتی چابهار گفت: تمامی مراحل اداری و خدمات رسانی و کارهای ساماندهی روستای تیس در محل این روستا انجام تا از ترددهای بی مورد در جاهای دیگر جلوگیری شود.

امام جمعه روستای تیس نیز از تلاش‌ها وپیگیری‌های منطقه آزاد در خصوص خدمات رسانی وامدادرسانی در سیل و حل مشکلات مردم قدردانی کرد.

مولوی فضل الرحمن حسنی افزود: از ظرفیت تریبون نمازجمعه تیس برای ساماندهی بهتر این روستا استفاده و تمام همکاری‌ها را انجام خواهیم داد.

دادستان عمومی و انقلاب چابهار نیز اظهارداشت: روستای تیس جایگاه ویژه‌ای دارد و باید برای حل مشکلات آنان تلاش‌های بیشتری صورت گیرد.

رحمان ملکوتی افزود: با اخلالگران و برهم زنندگان نظم و اخلال در روند خدمات رسانی به مردم برخوردلازم خواهد شد زیرا توسعه و ساماندهی این روستا برای ما مهم است.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل